Ciorba cu afumatura

de MotanLaOale in Ciorbe, 12 Ian 2014 | 15133 vizualizari

 

De cand au fost puse retetele de sarbatoare poftesc la ciorba cu afumatura!

 

INGREDIENTE

  • 700g afumatura (scarita)
  • 3 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa mare
  • 3 cartofi
  • 3 rosii
  • 1 ardei gras
  • 1 mana de favole verde
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura marar
  • 1L zeama de varza
  • fidea
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu afumatura:

Legumele se curata si se taie marunt.

Intr-o oala se pune uleiul si se calesc ceapa, morcovii, albitura 2-3 minute.

Se toarna apa si se fierbe 15-20 minute.

Se adauga afumatura si fasolea verde si dupa ce da in clocot cartofii si se mai fierne 15-20 minute.

Se adauga rosiile tocate, pasta de tomate si se mai fierbe 5 minute.

Zeama de varza se fierbe separat si se toarna in oala.

Se potriveste de sare si piper.

Se pune verdeata tocata, se mai da un clocot si este gata.

Se serveste cu smantana sau ardei iute.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se poate face si cu bors daca nu va place zeama de varza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cruda, cu pastrama de porc afumata si leustean